ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 210.9412.755

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).
Παράδοση κατ΄ οίκον συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής για χερσαίους προορισμούς. Για νησιώτικους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε μερικές περιπτώσεις για δυσπρόσιτους προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 4 ημέρες.

Β. Με ταχυδρομείο.
Άφιξη στην περιοχή σας συνήθως σε 3 έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Ο ταχυδρόμος σας αφήνει ειδοποίηση και παραλαμβάνετε το δέμα απο το πλησιέστερο ταχυδρομείο σε εσάς. Με το ταχυδρομείο δεν μπορούν να σταλούν δέματα άνω των 20 kgr και μεγαλύτερα από 1,50 m.  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Γ. Με μεταφορική εταιρεία.
Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Η παράδοση συνήθως γίνεται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής. Η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο σε εσάς γραφείο της μεταφορικής ή κατόπιν συνεννόησης μπορεί να γίνει παράδοση κατ΄οίκον επί πεζοδρομίου.

Δ. Με μεταφορική εντος Αττικής.
Αφορά αποκλειστικά την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάτε από την περιοχή σας και το ποσό των αγορών σας. Η παράδοση σε υπερμεγέθη αντικείμενα (άνω των 25 kgr) και σε αντικείμενα που δεν χωράνε σε ασανσέρ γίνεται επί πεζοδρομίου και ισχύει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική (τις χρεώσεις μπορείτε να τις δείτε μόλις βάλετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι αγορών).

ΣΤ. Παραλαβή από την έδρα μας.
Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία της εταιρείας μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες του royalgames.gr. Ενημερωθείτε